Selecteer een pagina
 

FAQS

WAT JE ALTIJD AL WILDE WETEN OM ZELF EEN LIFECHANGING BEVALLING TE CREEREN

De meest gestelde vragen op een rij

1. Wat is de investering van het programma?

De investering voor dit programma bedraagt €347,- per koppel. Er is plaats voor maximaal 4 koppels. Privéles is € 487,- (excl. Eventuele reiskosten). Uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het programma dient de betaling te zijn voldaan.  

2. Wanneer kan ik het programma volgen?

Als je tussen de 16 en 33 weken zwanger bent. Je vraagt je misschien af waarom zo vroeg in je zwangerschap. De reden daarvoor is omdat e ook kijken naar hoe je je voelt in je zwangerschap en hoe je de ontwikkeling van je kindje in je buik kunt optimaliseren.  

3. Hoelang duurt het programma?

Het is een 4 wekelijks programma met een live bijeenkomst 1 keer per week. We starten om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.  

4. Hoe groot is de groep?

Ik heb plaats voor maximaal 4 koppels per lesavond. 

4. Volg je het programma samen of alleen?

Het liefst samen met degene die bij jouw bevalling aanwezig zal zijn. Je mag ook alleen komen maar omdat dit programma is geschreven op jou en diegene die erbij zal zijn om jou te steunen, is het handig als hij / zij ook meekomt. 

5. Op welke locatie vinden de lessen plaats?

De lessen vinden plaats bij mij thuis op Prinses Beatrixstraat 10 in Kaatsheuvel. (Naast de Efteling).  

6. Kom ik in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering?

Soms komen de workshops en cursussen voor vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering in aanmerking. Dit kun je zelf navragen bij jouw zorgverzekering. Je dient altijd zelf de factuur te voldoen en kunt deze vervolgens weer declareren bij jouw zorgverzekeraar. 

Declareren kan pas nadat de cursus heeft plaatsgevonden. Voor deze tijd zal de verzekering de factuur afkeuren. Stefanie van Lieshout kan geen garanties geven dat de zorgverzekering de kosten ook daadwerkelijk (voor een gedeelte van het bedrag) vergoedt.   

7. Wat gebeurt er bij verhindering/no-show?

Deelname aan dit programma kan tot uiterlijk 14 dagen voor de eerste bijeenkomst van tevoren kosteloos worden verzet of afgezegd. Bij afzeggen binnen 14 tot 7 dagen, zal 50% van de kosten aan je worden doorberekend. Bij afzeggen binnen 7 dagen ben je het volledige cursusgeld verschuldigd. Verzetten of afzeggen kan enkel telefonisch, van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij no-show is er geen recht op restitutie van het betaalde cursusgeld. 

8. Heb je andere vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@stefanievanlieshout.nl of bel mij dan denk ik graag met je mee.  

GET IN TOUCH

Denk je dat ik jou kan helpen? Of wil je gewoon even kletsen over wat ik voor jou zou kunnen doen? Neem gerust contact op met mij.

EMAIL: info@stefanievanlieshout.nl

 

13 + 15 =