Selecteer een pagina
 

OVER MIJ

Iedere vrouw verdient een liefdevolle herinnering aan dit magische moment

Ik doe dit werk zodat ik vrouwen kan geven wat ik heb gemist. In het verleden heb ik een hele drukke baan gehad. Lange werkdagen, veel reistijd en een pittige werkdruk. Ik heb zelf ondervonden hoe lastig het kan zijn zwangerschap en kindjes te combineren met een drukke baan. Ik vond mijn werk heel leuk en tegelijkertijd ging ik totaal aan mezelf voorbij en elk signaal dat mijn lichaam aangaf ging ik uit de weg. Totdat je niet meer kunt en doodmoe bent. Eigenlijk was ik zelf degene die mij het meest in de weg stond door mijn eigen overtuigingen en verwachtingen. Ik zat veel in mijn hoofd en vond terugschakelen heel erg lastig.  

Je kunt alles zelf, maar het is ook fijn om je te laten helpen. Als je beter voor jezelf zorgt kan je ook beter voor anderen zorgen.  

Als ik hier op terug kijk dan had ik heel graag iemand gehad die mij deze mooie lessen had geleerd. Dat was voor mij leven veranderend geweest. 

Je mentale, fysieke en emotionele gezondheid is de fundering van alles wat je doet in je leven en dat van je kindje.  

Hi, ik ben Stefanie

Fijn dat je er bent en meer te weten wilt komen over mij. Ik ben Stefanie moeder van 3 prachtige dochters (2010, 2013, 2021). In het dagelijkse leven zorg ik voor mijn kindjes en werk ik met liefde aan mijn eigen bedrijf en volg ik momenteel de opleiding “ jou energetisch fundament “ doormiddel van de NEI-methode. Ik heb een grote liefde voor de werking van het menselijk lichaam en het onderbewustzijn. Ik wil graag begrijpen hoe dit werkt zodat ik mijzelf en anderen straks kan ondersteunen en helpen in mijn praktijk. 

Ik ben open, enthousiast, vertel graag vanuit mijn hart en hou ontzettend veel van eten, chocolade en op zijn tijd erop uit om te gaan dansen! 

Simone

Een heel waardevolle cursus met veel persoonlijke aandacht die ik elke zwangere vrouw die bewust met haar bevalling bezig wil zijn kan aanraden. 

Karen

Doordat Stefanie echt naar je luistert en ziet wat voor persoon je bent, geeft ze tips die bij jou passen. Ik heb van haar hele waardevolle dingen mogen leren.